LINSEY KWISTHOUT

Psychomotorisch Therapeut, ouderbegeleider

 

Ik ben Linsey Kwisthout (1994). In 2015 ben ik afgestudeerd als Sociaalpedagogisch hulpverlener en sinds 2022 als Psychomotorisch kindertherapeut. Ik geniet van het buiten zijn en sporten als klimmen, surfen, tennissen, etc.

Als sociaalpedagogisch hulpverlener heb ik sinds 2014 ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen binnen twee verschillende zorginstellingen. Sinds 2020 doe ik ervaring op als psychomotorisch (kinder)therapeut. Ik vind het belangrijk om met de jeugd en de betrokkenen vanuit een open en holistische visie aan de slag te gaan, te kijken waar de kern van de hulpvraag ligt en het bij de wortels aan te pakken, zodat er weer verbinding ontstaat en de jeugdige/het gezin in hun eigen kracht komen te staan.

 

Door mijn opleiding tot psychomotorisch kindertherapeut heb ik de kracht van het bewegen ontdekt en mijn passie om via deze weg jeugdigen en gezinnen dichterbij zichzelf en elkaar te brengen. Door PM(K)T ga je in beweging jezelf ervaren en wordt het lichaamsbewustzijn vergroot. Hierdoor kom je in contact met je eigen kracht en ontstaat er verandering van binnenuit, wat doorwerkt in sociale interacties.